vrijdag 25 januari 2013

Nikon or Canon?

Tjaa, ik zit echt heel erg te twijfelen. Misschien weet je dat er nu een actie is van de Mediamarkt, namelijk; 21 procent btw, weg ermee! En misschien wil ik nu wel m'n eigen spiegelreflex camera. Wat ik nu wel merk, is dat opeens heel veel mensen er eentje nemen, hihi. Nee maar zelf heb ik al wel een spiegelreflex camera, namelijk de Nikon D40. Die is helaas nu niet meer te koop. En dat is niet mijn 'eigen' camera, maar ik deel hem met mijn zus. Het is namelijk de oude camera van mijn vader. Mijn vader is helemaal weg van Nikon, en heeft daar zelf ook allemaal lenzen van. Ik weet niet hoeveel, maar volgens mij zijn het wel een stuk of 6. Maar in iedergeval, ik heb hem verteld dat ik misschien een ander camera wil. En toch ging mijn gevoel steeds naar een Canon EOS 1100D. Veel mensen hebben hem, en vinden hem erg fijn. Maar toen zei hij zo; Dat si dan niet heel slim, want dan kan je al mijn lenzen niet gebruiken. Dat is ook wel zo, maar als nog weet ik niet wat ik moet kiezen, en misschien neem ik er ook wel geen een, omdat ik ook gewoon de Nikon D40 kan gebruiken, dit het ook prima doet. Maar mijn vader die stelde voor, dat ik misschien wel de Nikon D32oo kon nemen. Ik weet het niet.

Wat zou jij kiezen, de Canon EOS 1100D of de Nikon D3200?


2 opmerkingen:

 1. ik heb de canon EOS 1100D
  Ik vind hem erg fijn maar als je vader 6 lenzen heeft....
  Nikon is ook een goede camera , als je nog kijkt wat de verschillen zijn en die zijn er niet dan zou ik een nikon nemen.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oef, moeiluuuuk. Ik heb ook de Canon EOS 1100D net als Nadia, die is toch wel heel fijn hoor, maar ik denk dat Nikon camera's ook fijn zijn. Als je dan toch die lenzen kan gebruiken zou Nikon inderdaad de beste keus zijn, denk ik? Succes met kiezen! x

  BeantwoordenVerwijderen