woensdag 23 januari 2013

Ik wil een OPI lakje!

Misschien hebben jullie het al eens op mijn wishlist zien staan, ik weel graag een OPI lakje. Misschien ga ik hem binnenkort kopen, ik weet het niet. Wat ik wel jammer vind is dat het 13,95 per lakje is, want als het goedkoper was geweest had ik het gelijk gekocht (dûh). Maar sowieso als ik het niet koop, kan ik het nog steeds willen. Ik wil het graag kopen, ik heb het geld ervoor, maar ik ben momenteel aan het sparen. Maar oké, nu over het OPI lakje, ik wil er dus graag een. Maar welke? Ik heb er een paar uitgezocht die ik wel zou willen hebben!

1. Jade Is The New Black

Als eerst dit lakje vind ik echt mooi! Ik heb geen idee uit welke collectie deze komt, maar ik vind hem erg mooi. Het is een beetje een donker groen lakje, maar ook weer een beetje licht. eigenlijk precies nog een kleurtje die ik graag zou willen hebben!

2. The World Is Not Enough

Oeh, weer zo'n mooi kleurtje! Volgens mij kan ik bijna niks anders zeggen dan mooi bij elk lakje, haha.  Maar in dit lakje lijkt het alsof het een beetje zilver heeft maar ook weer veel andere kleuren. Iets aparts vind ik zelf, maar wel mooi (ja dar kom ik weer; mooi) Dit lakje komt uit de Skyfall collectie.3. The Living Daylights

Dan alweer een lakje uit de Skyfall collectie. Dit is een een topcoat met grote gekleurde glitters. Misschien zal ik dit niet super vaak op doen, ik vind het wel iets hebben. Ook omdat alle glitters ook een andere kleur hebben!

4. Vampsterdam

Dan om het af te sluiten een lakje uit de Holland collectie. De naam vond ik trouwens erg goed verzonnen, haha. Maar dit is een diep rode/paarse kleur, een kleur die ik erg mooi vind. Zelf vind ik bordeaux rood ook erg mooi, maar dit is dan net iets anders. Ik vind hem wel iets meer neigen naar de paarse kleur, dan naar de rode kleur. Om het beter de kleur te kunnen zien moet je misschien even zoeken naar de swatches van dit lakje.Heb jij een OPI lakje? Welke staat er nog op jou wishlist?

1 opmerking:

  1. Ik heb een OPI lakje, moet eerlijk zeggen dat ik ze niet super bijzonder vind ofzo, haha.

    x

    Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen