dinsdag 15 januari 2013

Talking Tess

Haha, als ik de titel van het artikel nog een keer lees dan denk ik net aan talking Tom, haha. Nee, maar dat is het niet. Het is een soort 'vaste' post, als persoonlijke update die ik 2 keer in de maand op dinsdag wil doen (moet ik het natuurlijk wel onthouden :p). En ik heb het talking Tess genoemd, ja eigenlijk weet ik het geen eens. Gewoon mijn kletspraatje, maar ik wou er een andere naam voor. Ik vind hem wel leuk ;)
- Even een klein dingetje wat mij eigenlijk wel erg blij maakt. Zoals ik jullie al heb verteld in dit artikel, heb ik met mijn zus samen een Tumblr account. Sindsdien vind ik Tumblr helemaal geweldig, haha. Maar daar plaatsen we allemaal zelfgemaakte foto's op. De een heeft Nadia gemaakt, en de ander heb ik bijvoorbeeld gemaakt. De foto hier boven heb ik gemaakt, (5 mensen hebben hem gereblogd ^_^). Haha dat maakte me al erg blij, maar mijn zus heeft hem nu ook op haar We Heart It account geplaats. En al 70 mensen hebben hem geliket! Eigenlijk best bizar vind ik. Haha het is misschien iets kleins, maar ik vind het wel leuk dat gewoon 70 mensen jou foto leuk vinden.... Ok√©, ik zal er maar even over op houden ;)

♥ Jaa, een hartje! Uitleg; Ik werg even enthousiast omdat ik zag dat je allemaal coole dingen hebt zoals smileys, hartjes en een schaar teken en dat soort dingen. Haha, ik ga denk ik vanaf nu bij dit artikel steeds er een hartje voor doen, I like it!

♥ Wat ik ook leuk zou vinden, is dat jullie mijn vriendin's blog even een bezoekje brengen :) Ze is nog niet heel lang bezig, maar der artikels zijn al wel leuk.


♥ Ik krijg spontaan trek gewoon. Laatst had ik verwen muffins gebaaken van Dr. Oetker, en die zijn zooo lekker, niet normaal. Ook heb ik pas, oreo muffins gemaakt (helemaal zelf, zonder recept ;)) misschien wil ik daar nog wel een keer een artikel van maken, maar dan moet ik het nog een keer doen omdat ik niet van alles foto's heb. Ik vind het natuurlijk helemaal niet erg om het opnieuw te bakken, haha.

♥ Het heeft gesneeuwd!!!!!! Normaal ben ik daar niet zo heel blij mee, omdat het dan glad is en bladiebla. Maar toen ging ik met Tahlia (mijn vriendin, waar ik al eerder in het artikel vertelde dat zij nu ook een blog heeft) elke dag ongeveer uit school een sneeuwballen gevecht gedaan. En dat was echt super leuk <3 Ik mis die tijd gewoon bijna, haha. Wat ik eigenlijk zou vinden is als het warm is en de zon schijnt, er ligt sneeuw en het is niet koud. Dat lijkt me nou super lekker!

♥  Om dan gelijk op het volgende aan te komen, de laatste tijd heb ik het heel erg vaak koud. Ook al staat de verwarming aan of dat soort dingen, ik heb het nog steeds koud. Met nadruk om mijn handen en voeten. Ik ben in iedergeval niet de enige die het koud heeft, want ik zie veel mensen op Instagram een foto plaatsen: 'Ik heb het kouddd'. Dus ik ben niet de enige :) Maar alsnog is het niet heel fijn om het koud te hebben.


 ♥  Om nog meer zin in zomer te krijgen ook nog even deze foto die ik overigens ook zelf gemaakt heb.

♥ Ik denk nu al gewoon serieus na over verjaardag cadeautjes ook al ben ik pas 22 juli jarig, dat maakt helemaal niks uit 8D. Ik denk dat dit het dan weer zo'n beetje was. Ik heb deze week erg veel toetsen waar ik helemaal geen zin in heb, en vrijdag heb ik een piepjes test waar ik ook al geen zin in heb. Wel heb ik vrijdag 40-minuten rooster waardoor ik 13.10 uit ben i.p.v 15.20 dus dat is wel heel erg fijn, en in de middag ga ik kinderen uit groep 8 rondleiden door de school. Want er zijn weer open dagen! Eigen best een bizar idee, een jaar geleden was ik toen ook op de open dag en nu leid ik zelf mensen rond... Raar dat de tijd zo snel is gegaan. Maar nu ga ik echt stoppen omdat ik al aan de ruim 700 woorden zit :)

Wat vind jij van zo'n persoonlijke update?2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik vind die laatste foto echt heel erg mooi. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel! Zulke persoonlijke update's mag je zeker vaker doen :)

    BeantwoordenVerwijderen