donderdag 17 januari 2013

5 random loves

Weer iets nieuws! De laatste tijd wil ik heel veel veranderen aan m'n blog zoals, de layout, header maar ook de artikels. Ik denk dat ik hier nog een ander artikel over maak, als alles duidelijk is wat ik precies wil. Ik heb nu al een nieuwe header, maar ik ben er niet tevreden mee (zo is hij nu tenminste, misschien als je dit leest heb ik hem al aangepast). Dus daar ga nog wat veranderingen mee komen. Maar nu even terug naar het artikel. 5 random loves, 5 random dingen waar ik op dit moment van hou!♥ Dan komen we gelijk bij de eerste love; namelijk fotograferen! Ik vind het steeds leuker worden, en ik merk ook verbetering! Nu snak ik echt naar vakantie, dat ik va deze mooie sneeuw foto's kan maken, maar waarschijnlijk ga ik dat in het weekend doen.


♥ Vaseline, ik kan het echt niet missen. Door deze winter heb ik echt hele schrale lippen gekregen, wat natuurlijk erg vervelend is. Daardoor gebruik ik vaseline!


♥ Dit boek is echt super leuk! Uit heb ik hem nog niet, maar ik vind het echt een super grappig boekje :) Een aanrader!

♥ Warme en cozy socks, ja een zekere love! Mijn tenen zijn altijd koud in de winter, daarom doe ik altijd als ik thuis kom deze sokken aan! Ik merk nu wel op de foto, dat er iets op mijn sok zat wat er niet hoort. En ik heb geen idee wat het is, maar het hort er niet bij :).


♥ Thee in een Chocomel beker, wat ben ik toch weer goed. Maar in deze tijden kan ik echt niet zonder thee en chocolade melk (weliswaar drink ik dat niet heel vaak maar toch) want het warmt je op, en het is gewoon lekker :)

Dit waren dan de 5 random loves alweer! Ik wil hier een vast artikel van maken, dus laat het even weten of je het leuk vond?


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel! Zelf ben ik ook gek op fotografie en warme drankjes, super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Die chocomelbeker heb ik ook. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen