dinsdag 1 januari 2013

Hoogte/diepte punten van 2012

Wow, 2012 is echt heel erg snel gegaan. Maar eigenlijk vind ik dat altijd zo; als ik vooruit kijk dan gaat de tijd langzaam, maar als ik achteruit ga kijken gaat de tijd heel snel. Dat is eigenlijk best bizar maar toch. Vandaag is de eerste dag van 2013. En ik weet gewoon nu al dat ik vaak op toetsen nog 2012 ga schrijven. Daar heb ik altijd last van, haha. In dit artikel ga ik mijn hoogtepunten en dieptepunten van 2012 laten zien!


Ik doe het niet op volgorde maar gewoon random van in het jaar.


1.  Laten we als eerst beginnen met iets wat ik geen hoogtepunt vind en ook geen dieptepunt, maar wel iets belangrijks wat in 2012 is gebeurd. Snap je het nog? :P 2012 was natuurlijk een spannend jaar want ik ging de Cito maken. Echt zenuwachtig was ik niet (dacht ik) en hij ging wel goed. Score: 543. Dat had ik niet verwacht, namelijk eigenlijk wel boven de 545. Iedereen die zei ook toen ik mijn score vertelde: 'Oh, ik dacht dat je sowieso wel boven de 545 kon halen'. Maar toen dacht ik wel bij mijzelf, 543, dat is gewoon nog wel hartstikke goed. Daar kon ik wel mee naar het vwo. Toch wou ik naar het Gymnasium eigenlijk. En uit alle (kleine) cito's die ik heb gemaakt, had ik het advies vwo/Gymnasium. Maar uiteindelijk kreeg ik een brief thuis die zei:' Je bent geplaatst in een Gymnasium klas!'. Dus daar was ik super blij mee, en nu zit ik in een 1 Gymnasium klas.

2. Dit is een dieptepunt. Mijn kat Moose is afgelopen zomervakantie overleden. Het was niet een hele erge schrok want we zagen het aankomen, we hebben hem in laten slapen. Maar toch is het wel een beetje gek, Moose die was er mijn hele leven al geweest. Dus het was in het begin erg raar, en stil eigenlijk ook wel. Maar het was wel een vredige dood die hij had, hij was namelijk er ziek en hij  had veel pijn en dan is het ook niet leuk als je hem zo verder laat leven. Zelf had ik ook nog een artikel geschreven over hem. Als je dat artikel nog wil lezen. Klik dan hier.

Dit is trouwens Moose:
3. En nu gaan we weer naar een hoogtepunt! Zelf vind ik het leuker om over hoogtepunten te schrijven; daar word je zelf ook wat vrolijker van. Een hoogtepunt van 2012 is eigenlijk dat ik begonnen ben met bloggen! En daar ben ik heel blij mee dat ik dat heb gedaan, want ik vind het heel erg leuk! Lekker artikels schrijven, headers maken en natuurlijk ook andere blogs lezen. Vroeger had ik nog wel eens dat ik me heel erg verveelde, nu verveel ik me soms een klein beetje. Maar nu weet ik eigenlijk altijd wat te doen nu ik ook een blog heb. Maar ook nu ik op de middelbare school zit heb je doordeweeks veel minder tijd voor dingen die je graag wil doen dus die hopen zich op voor in de vakantie om gedaan te worden.

4. Daarmee zijn we eigenlijk al bij het volgende hoogtepunt gekomen; Ik ben naar de middelbare school gegaan. Heel erg zenuwachtig was ik er niet voor. Ik kende namelijk al 1 iemand uit de klas, en de school kende ik ook al wel want mijn broer en zus zitten er ook op. En nu heb ik het erg leuk en gezellig op school en veel nieuwe vrienden gemaakt.


5. Over deze zat ik even te twijfelen of ik dit er wel in moest doen. Ik vind het wel een hoogtepunt maar ook niet een super hoogtepunt. Maar je leest dit, dus je weet al wel, het komt er in. Volgens mij in Mei (haha lol leuke zin, ik heb echt heel even het gevoel dat ik hier als enige om moet gaan lachen, maar zeg het even als je deze zin ook grappig vond :)) Oké, back to the point. In Mei heb ik een iMac gekregen! En hier ben ik zo blij mee. Ik doe hier echt heel erg veel op, en ik vind het ook een erg fijne computer. Wel moest ik heb ook voor mijn verjaardag vragen, want anders zou het wel erg duur zijn. Zelf was ik altijd wel een Apple fan maar nu al helemaal nu ik mijn iMac heb. Ik vind het er altijd zo mooi strak uitzien! Oké, ik was even enthousiast. 


6. En alweer een hoogtepunt! Dat is eigenlijk wel leuk om te zien, dat er meer hoogtepunten dan dieptepunten zijn. Natuurlijk vertel ik alleen de 'grootste dingen' en niet de hele kleine dingen. Het is vast nog wel gebeurd dat ik verdrietig was, maar ik het niet meer weet of iets dergelijks. Maar back to the piont. Mijn zomervakantie in 2012 was echt een top vakantie. Ik ging toen voor het eerst in mijn leven met het vliegtuig. Echt zenuwachtig was ik niet, maar ik vond het natuurlijk wel een beetje spannend. Toen we in de plaats waren aangekomen (Malaga, Zuid- Spanje volgens mij in iedergeval in Spanje) was alles echt heel mooi. Het appartementen hotel waar we in zaten was heel erg mooi en tegenover het appartementen hotel was de zee. Ik wil terug!

Hier zijn wat foto's, dan kunnen jullie ook even verlangen naar de zomer :) :

Het appartementen hotel :)
Het uitzicht vanuit ons appartement.

Phoe, dit is een lang artikel. Zelf ben ik er ook lang mee bezig geweest, maat dat vind ik niet erg. Er zijn vast nog wel wat hoogtepunten en diepte punten geweest, maar daar ga ik nu even niet over na denken want ik denk dan dat het artikel te lang word, en dat lijk me niet heel leuk. Ik wens jullie allemaal heel veel geluk in 2013, en ik hoop dat het een mooi jaar word!1 opmerking:

  1. Leuke post! En wat heb je leuke dingen gedaan in 2012! Wel jammer dat Moose is overleden, dat lijkt me ook heel erg stil opeens!
    Een gelukkig 2013!

    BeantwoordenVerwijderen