vrijdag 4 januari 2013

Funny sites

Als eerst sorry er is geen artikel gisteren online gekomen. Dat kwam meer omdat ik het artikel wel had ingepland maar het kwam op een één of andere manier niet online. Zelf ben ik de dag waar het op online moest komen druk geweest, en kom er nu dus pas achter (21:46). Daarom is hij in plaats van donderdag, vrijdag online gekomen.

Zelf zat ik een beetje rond te zoeken op het internet, en ik kwam echt een paar hele grappige sites tegen.    Het zijn geen sites waar je dingen kan lezen of iets, maar totaal iets anders. Als je meer wil weten klik dan op; Read More
http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com

Tja, dit is echt een hele goede tip voor als je je verveeld. Het blijft zich steeds weer herhalen, en je krijgt het liedje heel snel in je kop. Als je het leuk vind om het 10 uur lang achter elkaar te kijken moet je deze bekijken;http://www.cristgaming.com/pirate.swf

Dit is eigenlijk net zo iets. Alleen deze krijg je nog sneller in je hooft, en is wat korter. Wel heb ik er met open mond naar gekeken, omdat het wel appart is. Zeker een kijkje waard!Ook als je hier 10 uur lang achter elkaar wilt kijken :P:


http://www.vervelingtips.nl

Dit is ook een goeie tip voor als je je verveeld. Op deze site kun je namelijk allemaal vervelingstips vinden, sommige zijn wat apart (uhhh, beter gezegd heel erg apart!)  zoals ga een lantaarnpaal likken, hak je vinger eraf en dat soort dingen!

Altijd als ik met vriendinnen ben of anders, ik maak foto's van mijzelf en/of anderen. Als je een webcam hebt is dit een hele leuke site!

http://webcamtoy.com/nl/

Je kan namelijk foto's maken met heel erg veel effecten. Altijd leuk om te doen toch!?

Nu zijn het eigenlijk soort van anti-vervelings tips geworden, maar toch. Ik zou zeker wel echt een kijkje nemen op alle sites, vooral de eerste 2!

Geniet nog van je vakantie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten